The Coo Experience

Up Coos & Personal

Zin in een rendez-coo met je favoriete Coo, Baby Moo of Daddy Coo-l?

Bij ons kan je een Meet & Greet boeken of een Coo-pon bestellen als geschenk voor de echte Coo-lover.

Heb je geen bepaalde Coo-crush, maar val je wel voor een bepaald natuurgebied of een bepaalde groep, dan kan je ook kiezen om dat natuurgebied te bezoeken (wij begrazen natuurgebieden in het Pajottenland) en leggen we een ontmoo-ting vast in het gebied waar die groep aan het werk is.

Wat houdt zo’n date in?

 • 1 uur op de weide met je Coo-date waarbij je haar/hem/hen van dichtbij kan zien en kammen, aaien en misschien wel knuffelen (hangt af van de moo-d).

 • Wij maken minstens 15 kwaliteitsfoto’s en -filmpjes van je bezoek en sturen ze onder hoge resolutie digitaal door (to make The Experience last).

 • Er is ook mogelijkheid tot picknick arrangement (ontbijt of tapas).   De tijd op de weide blijft dezelfde, maar het totale bezoek duurt 2 uur om u rustig te kunnen laten genieten van je picknickmand.  Let wel, picknick zelf gebeurt nooit in de weide bij de dieren, maar buiten de omheining.

Prijs

75 € per persoon (maximaal 4 personen)

* eenmalig supplement van 50 euro vanaf groepen van 4 personen 
* maximaal aantal personen per bezoek 6 personen

voor het picknick arrangement geldt een meerprijs van 95 euro voor twee personen (dranken, ontbijt of tapas en een halve-fles Cava) of 115 euro (idem maar met een demi-bouteille Champagne).  

Om veiligheidsredenen wordt geen alcohol voor en tijdens het weidebezoek toegestaan.  

We houden zelf heel veel van honden en zijn de trotse baasjes van enkele Jack Russells.  Honden en koeien gaan echter niet samen.  We vragen dus je trouwe viervoeter tijdens de rendez-coo thuis of in de wagen te laten.  Ook onze honden blijven thuis.

Tenslotte stellen we een minimumleeftijd van 5 jaar voorop voor de deelnemers op de weide.  Uiteraard zijn peuters wel welkom buiten de weide en betrekken we hen bij het bezoek en de ervaring, maar op veilige afstand.

Interesse?

Boek je Meet & Greet hieronder door aankoop van een Coo-pon.  Wij sturen een bevestigingsmail met betalingsgegevens en om datum en tijd vast te leggen.  Koop je liever een Coo-pon als cadeau?  Even goed mogelijk.  Coo-pons blijven een jaar geldig vanaf aankoop.

Wens je een professionele fotoschoot met je eigen fotograaf?  Stuur ons een coo-mail hier voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ja, ik wil zo'n Meet & Greet met de Coos
Persoonlijke gegevens
Verzendadres